INTEGRITETSPOLICY
& Cookies

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER OCH COOKIES

Som användare eller besökare av denna hemsida accepterar du de riktlinjer som beskrivs i dessa villkor och samtycker till den behandling av personuppgifter som beskrivs i denna integritetspolicy. Jag har som avsikt att vara transparenta med hur din information används.

Tommy Falk ETK använder cookies på denna webbplats och samlar in vissa personuppgifter om besökarna. Här kan du läsa om vad cookies är, vilka cookies som används och vad de används för.

VAD ÄR EN COOKIE?

En cookie är en liten textbaserad fil med information om din navigering på en sajt. Förstapartscookies är cookies som är satta på sajten av den som ansvarar för sajten och tredjepartscookies är satta av någon annan.

VARFÖR VILL DU SAMLA IN UPPGIFTER?

Det finns en rad olika anledningar till att jag samlar in och använder dina personuppgifter: dels för att förbättra och anpassa produkter och tjänster och dels och för att samla in statistik om sajten så att jag kan göra den bättre för besökarna. Hanteringen baseras på det som i GDPR kallas för legitimt intresse, vilket betyder att jag använder informationen i marknadsföringssyfte för att informera dig om produkter och tjänster från mig. Då hjälper det mig om vi vet vad du visat intresse för och samtidigt slipper du få marknadsföring som inte är relevant för dig.

Du kan närsomhelst be mig ändra dina uppgifter, få ta del dem eller be mig ta bort dig helt från databasen. Du kan själv klicka på länken ”Avsluta prenumeration” i mail från från mig eller du kan maila mig om du vill säga upp prenumerationen.

VILKA UPPGIFTER SAMLAS IN?

Typiska uppgifter är:

Kontaktuppgifter, till exempel namn, e-postadress och telefonnummer.

Användarinformation, till exempel hur du använder hemsidan. Det kan inkludera IP-nummer, typ av enhet och webbläsare och även information om hur du interagerar på hemsidan, exempelvis vilka sidor du besöker och vad du klickar på.

HUR SAMLAS UPPGIFTERNA IN?

Det vanligaste sätten för mig att få in uppgifter är att du själv väljer att delge dem i ett formulär eller att jag får in dem via cookies. Cookies gör att vår webbserver känner igen dig och automatiskt tar fram de uppgifter du registrerat tidigare så att du slipper ange dem igen, vilket sparar tid, ger bättre funktionalitet och en smidigare användarupplevelse.

VILKA COOKIES ANVÄNDS OCH VARFÖR?

Jag använder Google Analytics för att samla statistik om hur hemsida används. Här lagras uppgifter om IP-adress, typ av webbrowser och samt cookieinformation som du valt att dela med Google.

ÄR DET LAGLIGT ATT DU LAGRAR COOKIES OCH HANTERAR MINA PERSONUPPGIFTER?

Jag lagrar cookies och behandlar dina personuppgifter som beskrivs ovan – med samtycke från dig. Samtycket lämnar du i samband med att du går in på vår sajt.

KAN JAG VÄGRA COOKIES?

Du kan själv stänga av cookies i din webbläsares inställningar. I vissa webbläsare kan du antingen blockera alla cookies, acceptera förstapartscookies, eller radera cookies varje gång du stänger ner din webbläsare.

Tänk på att vissa av tjänster kanske inte fungerar som de ska om du väljer att radera eller blockera cookies.

Dina personuppgifter kommer endast att behandlas inom EU/EES.

VAD HAR JAG FÖR RÄTTIGHETER?

Du har:

Rätt till tillgång/registerutdrag: rätt till information om vilka personuppgifter som behandlas, syftet med behandlingen, du har rätt att veta vilka andra som tar del av dina personuppgifter och hur länge vi sparar dina personuppgifter.

Rätt till dataportabilitet för personuppgifter som behandlas på automatiserad väg, och som grundas på ditt samtycke eller på ett avtal där du är part. Det betyder att du har rätt att begära en kopia av dina personuppgifter i ett strukturerat och läsbart format.

Rätt att begära att Tommy FALK ETK korrigerar felaktig information om dig själv.

Rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter.

Rätt att när som helst invända mot att vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföring. Om du invänder ska vi upphöra med all direktmarknadsföring till dig, utan onödigt dröjsmål.

Rätt att klaga på hur vi använder dina personuppgifter till Datainspektionen.

Fullständig information om dina rättigheter hittar du på Dataskyddsförordningen, Avsnitt 3–5.

KAN NI GÖRA ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICYN?

Ja. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy, och eventuella ändringarna kommer att aviseras på resultify.se.

INFORMATIONSSÄKERHET

Tommy Falk ETK ser allvarligt på informationssäkerhet och är angelägna om att dina personuppgifter behandlas säkert. Jag hanterar all information i enlighet med etablerade säkerhetsstandarder och rutiner för att kunna skydda den mot obehörig åtkomst, ändring, spridning och förstörelse.

VEM ÄR PERSONUPPGIFTSANSVARIG OCH VAD INNEBÄR DET?

Tommy Falk ETK är personuppgiftsansvariga för behandling av dina personuppgifter på min sajt. Att vara personuppgiftsansvarig innebär att jag måste se till att du är medveten om att jag samlar in dina personuppgifter, hur jag gör det och varför. Jag ser även till att du kan begära att få dina uppgifter ändrade, begränsa hur jag använder dina uppgifter, begära ut de uppgifter jag har om dig eller använda rätten att bli helt raderad från mina system. Jag delar inte dina uppgifter till tredje part utan att du själv har godkänt detta.

Tommy Falk ETK
Birger Jarlsgatan 26
216 12 Limhamn
Orgnr: 680429-4194

PARTNER
JAG ÄR SOCIAL
Facebook
LinkedIn
DIVI AFFILIATE
ETK SLACK

Egmont Publishing – Duni AB – Malmö Stad – IHM Business School – IDEON Sience Park – Scandorama – Södervidingebagaren – Cadburry – Glaxo Smith Kline – Eslöv Turism
– Båstad Gruppen – Aepona – Astra Zeneca – Akzo Nobel – Nordsjö – SAS Radisson – GDPR Hero – TripX, m.fl.