”Vi ville göra en hemsida, men saknade både idéer och kunskap i området. Efter en kort diskussion kom Tommy Falk tillbaka med ett förslag som överträffande våra förväntningar både i design, utformning och funktion! Vi och vårt team fick en anpassad utbildning om bloggverktyget i WordPress och dess koppling till Facebook.

Vi är stolta över vår hemsida! Den utgör en viktig grund i vår kommunikation med omvärlden.”

Lena Wiklund – Two Capes AB www.capetocape.net

Med början i september 2015 flög den svenska piloten Johan Wiklund en 1.935 De Havilland 60 Moth biplan från Stockholm Barkarby flygplats till Godahoppsudden i Sydafrika . Denna utmaning gjordes av en annan svensk, Gösta Andrée, som flög en Moth från Stockholm Barkarby flygfält till Kapstaden , Sydafrika, 1929.

FÖRUTSÄTTNINGAR

Jag kontaktades av Lena Wiklund som fick beskriva vad som önskades. Det fanns då en logotyp och ett gäng bilder i varierande kvalitet men de flesta trots allt användbara. I övrigt endast önskemål om innehåll och nödvändiga sidor. Hemsidan skulle innehålla kartan från flightradar samt en googlekarta. Detta för att kunna följa resan i realtid.

UPPDRAGET

Jag fick fria händer att designa, bestämma färger och typsnitt m.m. Här tog jag känslan och färgstämmningen i bilder för att hitta rätt. Allt designades direkt i browsern. Efter möten och avstämningar slutfördes uppdraget med en kortare utbildning bloggdelen. (Jag inkluderar alltid 1-2 tim genomgång vid leverans och efter behov).